Wie wij zijn

Dynamisch. Dat is het meest gehoorde woord als onze collega’s Payroll Select omschrijven. Continu ontwikkelen en hierdoor steeds beter worden in het bedienen van onze klanten is wat ons motiveert. Door slim in te spelen op ontwikkelingen in de markt én de wensen van onze klanten zijn we sinds de oprichting in 2002 uitgegroeid tot een bedrijf van circa 180 medewerkers.

We zijn voortdurend op zoek naar mensen die ons verder helpen groeien. In omvang, maar vooral ook in kwaliteit. Ambitieuze talenten die onze opdrachtgevers de service en kwaliteit kunnen bieden die zij van ons mogen verwachten. Maar die indien nodig ook het heft in handen durven te nemen om onze hoogwaardige dienstverlening nog een stapje hoger te brengen.

Werken bij Payroll Select

Groei mee met Payroll Select!

Wat wij doen

Onze laatste successen Onze succesverhalen

FD Gazelle Award 2017

Payroll Select is uitgeroepen tot een van de FD Gazellen van 2017. Het Financieele Dagblad nomineert ieder jaar de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Wij zijn trots op deze prestatie. Alle bedrijven die over de boekjaren 2014, 2015 en 2016 een omzetgroei van ten minste 20 procent lieten zien.

Fabulous 20

9e plaats 2018 in de top 20 snelstgroeiende bedrijven in de Flexbranche.

Volledig zelfstandige organisatie

Alle aandelen zijn in handen van onze directeur-eigenaar. Hierdoor zijn we slagvaardiger en kunnen we continu innoveren.